ΥΛΙΚΑ
- 220 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια
- 110 γρ. ζάχαρη
- 120 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 80 γρ. σταγόνες σοκολάτας
- 260 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την ζάχαρη και το ζαχαρούχο και τα χτυπάμε με το φτερό. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας.
Αφήνουμε τη ζύμη για 20 λεπτά στο ψυγείο. Στη συνέχεια πλάθουμε μικρές μπάλες στο μέγεθος ενός καρυδιού και τις τοποθετούμε στην λαμαρίνα του φούρνου πάνω σε λαδόκολλα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους γιατί θα απλωθούν στο ψήσιμο. Πιέζουμε την επιφάνεια των μπισκότων ελαφρώς με ένα πιρούνι. Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά περίπου.