ΥΛΙΚΑ

• 300 γρ. σοκολάτα 55% κακάο

• 100 γρ. γάλα πλήρες

• 400 γρ. γιαούρτι

• 50 γρ. μέλι

• 2 πακέτα μπισκότα χωρίς ζάχαρη

• μεμβράνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το μέλι. Τα ρίχνουμε πάνω από την  τεμαχισμένη σοκολάτα και αφήνουμε λίγο να ζεσταθεί η σοκολάτα. Ανακατεύουμε με μία μαρίζ με κυκλικές κινήσεις στο κέντρο, έτσι ώστε να πετύχουμε μία λεία υφή.Προσθέτουμε το γιαούρτι σιγά σιγά, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Σε ένα μπολ σπάμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα.

Ρίχνουμε την κρέμα πάνω στα τεμαχισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε μεμβράνη στο εσωτερικό ενός μπολ. Βάζουμε μέσα το μείγμα. Καλύπτουμε και την επιφάνεια με μεμβράνη και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο.

Ξεφορμάρουμε και ρίχνουμε σος στην επιφάνεια της τούρτας.

Για περισσότερα, μπείτε στο www.steliosparliaros.gr