ΥΛΙΚΑ

  • 500 γραμ. γιαούρτι
  • 200 γραμ. lemon curd
  • 15 μπισκότα ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου
  • 1 λεμόνι ξύσμα
  • 1/2 λεμόνι χυμό
  • 5 φύλλα ζελατίνης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μεγάλο μπολ με παγωμένο νερό.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το lemon curd, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε το χυμό λεμονιού μέσα σε ένα μικρό κατσαρολάκι να πάρει βράση.

Στη συνέχεια, σουρώνουμε τα φύλλα ζελατίνης τα ρίχνουμε μέσα στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε το μείγμα λεμονιού μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα μπισκότα ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου και ανακατεύουμε.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι το οποίο μπορεί να είναι ένα απλό ταψί ή τσέρκι και παγώνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Έτοιμη το γλυκό!