ΥΛΙΚΑ

• 1/2 φινόκιο ψιλοκομμένο

• 1 μεγάλο καρότο τριμμένο σε χοντρό τρίφτη

• 1 φλ. λάχανο ψιλοκομμένο

• 2 κ.γλ. χυμός λεμονιού

• 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι

• λίγος άνηθος ψιλοκομμένος

• 2 φέτες καπνιστός σολωμός

• αλάτι

• πιπέρι

• 2 αραβικές πίτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την αραβική πίτα με σολομό και λαχανικά βάζουμε πρώτα σε ένα μπολ το φινόκιο, το καρότο, το λάχανο, τον άνηθο, το χυμό και το γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.

Ανοίγουμε στον πάγκο μας τις αραβικές πίτες και ισομερίζουμε πάνω σε καθεμιά τους το σολομό και τη σαλάτα λαχανικών που ετοιμάσαμε. Έπειτα τις τυλίγουμε όπως το σουβλάκι.

Τις τυλίγουμε σε μεμβράνη για να κρατήσουν το σχήμα τους στο ψυγείο ή τις τρώμε αμέσως.

Για περισσότερα, μπείτε στο www.argiro.gr