ΥΛΙΚΑ

Για τη βάση

• 1 πακέτο πτι μπερ (ή 2 συσκευασίες μπισκότα γεμιστά)

• 125 γραμ. βούτυρο

Για την κρέμα

• 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό ( 2x 200 γραμ.)

• 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα (2 x 410 γραμ.)

• 2 κουτιά φυτική σαντιγί (2 x 250 γραμ.)

• 1 κάψουλα βανίλιας (ή λίγες σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας)

Για το γαρνίρισμα

• 1 μαρμελάδα της αρεσκείας σας

• διάφορα φρούτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το τσίζκεϊκ με γιαούρτι και πτι μπερ, θρυμματίζουμε πρώτα τα μπισκότα. Βάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγανάκι να λιώσει. Ανακατεύουμε τα δύο υλικά να ενωθούν καλά και στρώνουμε σε ένα 24άρι ταψάκι τη βάση του τσιζκέικ (cheesecake). Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε την κρέμα του τσιζκέικ με γιαούρτι. Χτυπάμε την φυτική σαντιγί μόνη της να πάρει λίγο όγκο και στη συνέχεια, ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ. Χτυπάμε μέχρι να γίνει μια πλούσια κρέμα. Απλώνουμε την κρέμα μας και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει. Όταν παγώσει καλά, στρώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα.

Για περισσότερα, μπείτε στο www.argiro.gr