ΥΛΙΚΑ

• 2 κ.σ. ελαιόλαδο

• 8 μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες

• 1 (περίπου 200 γραμμ.) φιλέτο ψαριού κομμένο σε μπουκιές

• 6 ασπρομανίταρα σε φέτες

• 1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες

• 1 πράσινη πιπεριά

• 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

• 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος light

• 1/4 φλ. λευκό κρασί

• 1 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός

• αλάτι

• φρεσκοτριμμένο πιπέρι

• ρύζι μπασμάτι για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τις γαρίδες από τα κελύφη και αφαιρούμε με προσοχή το έντερο από τη ράχη τους. Χαράζουμε τις γαρίδες στη μέση, χωρίς να χωρίσουμε τελείως τις δύο πλευρές (σαν πεταλούδα).
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι, σοτάρουμε τις γαρίδες για 1΄, ίσα να κοκκινίσουν, και τις βάζουμε σε πιατέλα. Στο ίδιο λάδι ρίχνουμε τα μανιτάρια, τα φρέσκα κρεμμύδια και τις πιπεριές και σοτάρουμε για 5΄. Προσθέτουμε το ψάρι και σοτάρουμε για 4΄- 5΄ επιπλέον.
Ξαναβάζουμε τις γαρίδες στο τηγάνι και σβήνουμε το φαγητό με κρασί. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος light, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 3΄- 4΄.

Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.

Για περισσότερα, μπείτε στο www.argiro.gr