Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προτείνει μια συνταγή, που μπορούμε να  χρησιμοποιήσουμε κοτόπουλο ή κρέας και ό,τι έχει μείνει από προηγούμενη μέρα. Προσθέστε και μανιτάρια και θα γίνει ένα πιάτο τέλειο για όλη την οικογένεια.

ΥΛΙΚΑ

• 500 γραμ. ταλιατέλες

• 1/4 φλ. ελαιόλαδο

• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

• 1 σκελίδα σκόρδο

• 300 γραμ. άσπρα μανιτάρια κομμένα σε φέτες

• 2 συσκευασίες ντοματάκια κονκασέ

• 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί

• 2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι ή τυρί κρέμα

• Όσο κοτόπουλο – κρέας – λουκάνικο περίσσεψε (ψιλοκομμένο)

• τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα

• αλάτι

• φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι να γίνει διάφανο για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια. Αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους. Βάζουμε το κοτόπουλο, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά. Προσθέτουμε τη ντομάτα και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να βράσει για 10′ σε μέτρια φωτιά.

Βράζουμε και στραγγίζουμε τις ταλιατέλες και τις ρίχνουμε στη σάλτσα. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.

Για περισσότερα, μπείτε στο www.argiro.gr