ΥΛΙΚΑ

• 4 μπανάνες

• Χυμό από ένα λεμόνι

• 1 κ.γ. πάπρικα σε σκόνη

• 1/2  κ.γ. πιπέρι καγιέν

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμάνετε το φούρνο στους 100 °C. Κόψτε τις μπανάνες σε λεπτές φέτες και βάλτε τες σε ένα μπολ. Ανακατέψτε τη πάπρικα με το πιπέρι καγιέν και ανακατέψτε απαλά το μείγμα με τις μπανάνες. Ρίξτε λίγο χυμό λεμονιού από πάνω. Τοποθετήστε σε ένα ταψί λαδόκολλα και ρίξτε τις λεπτές φέτες μπανάνας. Ψήστε τις για περίπου 75 λεπτά.

Φωτογραφία: iStock/Getty Images/Ideal Images