ΥΛΙΚΑ

  • 2 λαβράκια περίπου στα 500-600 γρ. το καθένα
  • 3 καρότα
  • 4 πατάτες
  • 2 κρεμμύδια
  • Ντοματίνια ή 2 ντομάτες
  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 φινόκιο
  • Θυμάρι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε  λαδόκολλα σε ένα ταψί.

Κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε στο ταψί. Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε και ακουμπάμε τα ψάρια πάνω στα λαχανικά.

Ρίχνουμε ελαιόλαδο από πάνω και τα ψήνουμε στους 200ο C για 25 λεπτά στον αέρα. Αν θέλετε μπορείτε να το βάλετε τον φούρνο και στις αντιστάσεις στους 180ο C για 40 λεπτά.

Σερβίρουμε με λαδολέμονο και τα λαχανικά.