Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά

Χρόνος Ψησίματος: 16 λεπτά

Για 8 ατομικά φορμάκια

ΥΛΙΚΑ

• 5 αυγά

• 110 γραμμάρια ζάχαρη

• 220 γραμμάρια κουβερτούρα

• 200 γραμμάρια βούτυρο

• 50 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

• 40 γραμμάρια κακάο

• 150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα

• 60 γραμμάρια άχνη ζάχαρη

• Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ τοποθετείτε το φρέσκο τυρί κρέμα μαζί με την ζάχαρη άχνη και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα.

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.

Σε μπεν μαρί, σε μεγάλο μπολ, λιώνετε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο. Ταυτόχρονα σε ένα μίξερ χτυπάτε τα αβγά με την ζάχαρη μέχρι το μείγμα να ασπρίσει. Μέσα στο μπολ με την λιωμένη σοκολάτα προσθέτετε σιγά-σιγά τα χτυπημένα αυγά και προσθέτετε το αλεύρι και το κακάο κοσκινισμένα.

Βουτυρώνετε και αλευρώνετε καλά 8 πυρίμαχα φορμάκια . Γεμίστε κάθε μπολάκι μέχρι την μέση και προσθέτετε 1 κουταλάκι από την κρέμα λευκού τυριού και από πάνω προσθέτετε το υπόλοιπο μείγμα σταματώντας μισό εκατοστό πιο κάτω από το χείλος του σκεύους.

Ψήνετε για 16 λεπτά στους 180 βαθμούς.