Υλικά

  • 450 γρ ταχίνι
  • 200 γρ μέλι
  • 200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
  • 300 γρ κορνφλέικς

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε το μέλι στα μικροκύματα για 10 δευτερόλεπτα.
  • Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Τεμαχιζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
  • Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα ταχινιού-μελιού.
  • Προσθέτουμε και τα κορνφλέικς και ανακατεύουμε καλά.
  • Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.
  • Απλώνουμε το μείγμα εκεί πάνω και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
  • Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει.