Σοκολατένιος κορμός με ταχίνι και κορν φλεϊκς
27.02.2021 | 08:01
Υλικά
- 450 γρ ταχίνι
- 200 γρ μέλι
- 200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
- 300 γρ κορνφλέικς
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το μέλι στα μικροκύματα για 10 δευτερόλεπτα.
- Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.
- Τεμαχιζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα ταχινιού-μελιού.
- Προσθέτουμε και τα κορνφλέικς και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.
- Απλώνουμε το μείγμα εκεί πάνω και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
- Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει.