ΥΛΙΚΑ

  • 200 γραμ. κουβερτούρα, σπασμένη σε κομμάτια
  • 350ml κρέμα γάλακτος
  • 15 σου
  • 15 κ.γ. φιστικοβούτυρο, από φιστίκι Αιγίνης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τα κομμάτια της σοκολάτας σε ένα μπολ.

Προσθέτουμε 150ml από την κρέμας γάλακτος σε μια κατσαρόλα να πάρει βράση.

Μόλις η κρέμα αρχίσει να κοχλάζει, την κατεβάζουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε με αυτή τη σοκολάτα στο μπολ, ανακατεύοντας καλά για να ομογενοποιηθούν τα δυο υλικά.

Χτυπάμε τα υπόλοιπα 200ml της κρέμας γάλακτος σε σαντιγί στο μίξερ.

Ανακατεύουμε την σαντιγί με το μίγμα της σοκολάτας.

Σε αυτή τη φάση η μους είναι κάπως αραιή, οπότε τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά για να πήξει.

Γεμίζουμε τα σου με το φιστικοβούτυρο. Εδώ αν δεν έχουμε φιστικοβούτυρο από φιστίκι Αιγίνης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κλασικό.

Βάζουμε μια κουταλιά της σούπας από τη μους σε κούπες του καφέ και έπειτα προσθέτουμε τα γεμισμένα σου. Εγώ έβαλα 3-4 σου σε κάθε κούπα.

Τέλος γεμίζουμε τα ποτήρια με την υπόλοιπη μους σοκολάτας και σερβίρουμε.