ΥΛΙΚΑ

  • 250 γραμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη (χωρίς ζάχαρη)
  • 400 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό, 2% λιπαρά
  • 100 γραμ. γάλα
  • 100 γραμ. μπισκότα Πτι Μπερ Παπαδοπούλου Ολικής Άλεσης με Μαύρη Σοκολάτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί µε το γάλα.

Αφήνουµε τη σοκολάτα µέχρι να λιώσει τελείως, ανακατεύοντας κατά διαστήµατα και στη συνέχεια μέχρι να γίνει το μείγμα χλιαρό. Τότε προσθέτουµε το γιαούρτι και το χτυπάµε το µε μίξερ χειρός για 4-5 λεπτά µέχρι να οµογενοποιηθεί,.

Μεταφέρουμε τη μους σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και την  αφήνουµε στο ψυγείο µέχρι να σταθεροποιηθεί, περίπου 3 ώρες.

Για το σερβίρισμα χοντροσπάμε μερικά μπισκότα Πτι Μπερ Παπαδοπούλου Ολικής Άλεσης με Μαύρη Σοκολάτα,  τα βάζουμε στη βάση του ποτηριού.και στη συνέχεια τα γεμίζουμε με τη μους από τη σακούλα ζαχαροπλαστικής

Διακοσμούμε με έξτρα μπισκότα στην επιφάνεια.