ΥΛΙΚΑ

  • 200 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 150 γραμ. αμύγδαλο φιλέ
  • 30 γραμ. φιστικοβούτυρο
  • 15 γραμ. λάδι καρύδας
  • 1 πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μπεν μαρί, βάζουμε τη σοκολάτα, το φιστικοβούτυρο και το λάδι καρύδας και και ανακατεύουμε.

Μόλις λιώσουν τα υλικά και έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα προσθέτουμε το αμύγδαλο και το αλάτι και ανακατεύουμε.

Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και με ένα κουτάλι παίρνουμε μεγάλες κουταλιές από το μείγμα και σχηματίζουμε τα βραχάκια πάνω στη λαδόκολλα.

Θα φτιάξουμε συνολικά 9-10 βραχάκια.

Προαιρετικά, πασπαλίζουμε, με λίγο αλάτι ακόμα.

Μεταφέρουμε στο ψυγείο και παγώνουμε για 2-3 ώρες.

Διατηρούμε στο ψυγείο.