ΥΛΙΚΑ
• 350 γρ. μπισκότα (τύπου digestive)
• 250 γρ. βούτυρο
• 150 γρ. ζάχαρη
• 150 γρ. πραλίνα φουντουκιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα μπισκότα σε ένα μπολ και τα χοντροκόβουμε με το χέρι μας. Λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια ένταση. Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη και την πραλίνα και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ με τα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά. Τέλος, μεταφέρουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και δίνουμε το σχήμα που θέλουμε Κλείνουμε τη λαδόκολλα σαν καραμέλα και αφήνουμε στη συντήρηση του ψυγείου για τουλάχιστον 6 ώρες.
Από τον food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη, Instagram @gabnikolaidis
Για περισσότερα, μπείτε στο www.coolartisan.gr