ΥΛΙΚΑ

  • 3 ασπράδια αυγού
  • 400 γραμ.ποικιλία από κίτρινα τυριά (γραβιέρα, γκούντα, ένταμ, τσένταρ, ξηρή μοτσαρέλα)
  • 1 φλιτζάνι κορνφλάουερ (corn flower)
  • λίγο αλάτι ανάλογα με το πόσο αλμυρά είναι τα τυριά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια με λίγο αλάτι μέχρι να γίνουν  σφιχτή μαρέγκα.

Στη συνέχεια προθέτουμε τα τυριά και το κορνφλάουερ  και ανακατεύουμε

Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα

Μετά πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.

(Φωτογραφία εξωφύλλου: iStock/getty images/ideal images)