ΥΛΙΚΑ
• 3 πακέτα μπισκότα γεμιστά
• 100 γρ. βούτυρο
• 250 γρ. τυρί κρέμα light
• 1 μικρό ζαχαρούχο γάλα
• 4 κ.σ. άλειμμα σοκολάτας (ή πραλίνα φουντουκιού)
• 1 κρέμα στιγμής με γεύση φράουλα
• 250 γρ. σαντιγί
• 400 γρ. ώριμες και σφιχτές μικρές φράουλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το εύκολο γλυκό με φράουλες και μπισκότα, σπάμε πρώτα τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια. Φυλάμε μερικά για το γαρνίρισμα. Τα περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνουμε τα μισά σε μικρή φόρμα δαχτυλίδι ή ταψάκι.
Χτυπάμε το φρέσκο τυρί με το ζαχαρούχο στο μίξερ να αφρατέψουν. Το κάνουμε στρώση στα μπισκότα. Προσθέτουμε τη Μερέντα σε κουταλιές και με ένα κουτάλι απαλά ανακατεύουμε ώστε η λευκή κρέμα να μπει στη Μερέντα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα μπισκότα.
Φτιάχνουμε την κρέμα στιγμής όπως αναγράφεται στην συσκευασία. Προσθέτουμε τη σαντιγί. Ανακατεύουμε. Κάνουμε στρώση.
Γαρνίρουμε την επιφάνεια με φράουλες. Πασπαλίζουμε με λίγα σπασμένα μπισκότα.
Για περισσότερα, μπείτε στο www.argiro.gr