Αυτή την φορά, η δημοφιλής τραγουδίστρια, έφτιαξε ένα σοκολατένιο κέικ, που πρωτοδοκίμασε – όπως επεσήμανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram – στην Λήμνο, πριν χρόνια και την ξετρέλανε. Το λένε βραστό και όπως εξηγεί: ” Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι ΚΟΛΑΣΗ!!! και αξίζει να το δοκιμάσετε”. Εν τω μεταξύ δεν έχει βούτυρο οπότε είναι θερμιδικά κάπως καλύτερο. Όμως παρόλα αυτά  μετά βρείτε την επόμενη μέρα μια ωρίτσα να γυμναστείτε σπίτι!”

Η συνταγή για το σοκολατένιο κέικ της Δέσποινας Βανδή

Στον κάδο του μίξερ λοιπόν βάζετε:
• 1 φλ. ελαιόλαδο
• 1φλ. ζάχαρη ( μπορεί και μαύρη)
• 1φλ. ζεστό νερό
• 5 αυγά
• 1 και 2/3 φλ. αλεύρι
• 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
• 6 κ.σ. κακάο
• λίγο αλάτι

Τα χτυπάτε διαδοχικά! Το μίγμα βγαίνει σχετικά νερουλό και έτσι το βάζετε στην βουτυρωμένη φόρμα του κέικ και το ψήνετε για 50-55’ στους 180 βαθμούς. Όταν ψηθεί και κρυώσει, το περιχύνετε με κουβερτούρα που έχετε λιώσει με μπεν μαρί. Όταν το κόψετε μέσα το κέικ σας θα είναι υγρό!