ΥΛΙΚΑ

Για την βάση:

  • 300 γραμ. μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • 150 γραμ. βούτυρο
  • 1 κ.σ. κανέλα

Για την κρέμα

  • 300 γραμ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 300 γραμ. τυρί κρέμα
  • 4 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • 3 βανίλιες

Για την επικάλυψη

Μαρμελάδα την οποία μπορείτε να φτιάξετε στη στιγμή

  • 500 γραμ. φράουλες
  • 3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • 1 βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τα μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο multi και τα κάνουμε σκόνη. Λιώνουμε το βούτυρο,το προσθέσουμε στα μπισκότα, ρίχνουμε την κανέλα και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα αποσπώμενη και το στρώνουμε.

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη και τις βανίλιες για να γίνει σαντιγί. Όταν σφίξει αρκετά προσθέτουμε το τυρί και συνεχίζουμε το χτύπημα για να ενσωματωθεί με την σαντιγί.

Στη συνέχεια βάζουμε την κρέμα πάνω από την μπισκοτένια βάση και στη συνέχεια τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο.

Για την επικάλυψη καθαρίζουμε τις φράουλες, τις τεμαχίζουμε και τις βάζουμε στο τηγάνι που καίει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και την βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μείγμα μαρμελάδα.

Αφήνουμε την μαρμελάδα να κρυώσει και στη συνέχεια την βάζουμε πάνω από το γλυκό, που εν τω μεταξύ έχει δέσει.

Ξεφορμάρουμε το cheesecake  και σερβίρουμε.