ΥΛΙΚΑ
- 1 φύλλο σφολιάτας
- λίγο λιωμένο βούτυρο για το άλειμμα
- σουσάμι
- μαυροκούκι
- παπαρουνόσπορο
- χοντροσπασμένα πιπέρια διάφορα
- χοντρό αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τα αλμυρά μπισκότα κόβουμε την σφολιάτα, με ένα μικρό κουπ πατ σε δισκάκια ζύμης και τα αραδιάζουμε σε βουτυρωμένη λαμαρίνα.
Όταν τα κόψουμε όλα, τα βουτυρώνουμε και τα τρυπάμε ελαφρά με πιρούνι ή τη μύτη μαχαιριού.
Πασπαλίζουμε λίγα με σουσάμι, λίγα με μαυροκούκι, λίγα με χοντροσπασμένα πιπέρια και αφήνουμε λίγα σκέτα.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC σε αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα, για 15΄ μέχρι να ροδίσουν.
Τα αραδιάζουμε σε δίσκο και αυτά που είναι σκέτα μπορούμε να τα γαρνίρουμε με τυρί κρέμα και σολωμό ή με πιπεροσαλάτα ή με οτιδήποτε μας αρέσει.