ΥΛΙΚΑ

  • 300 γραμ. φυστικοβούτυρο
  • 200 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 300 γραμ. κορνφλέικς

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
Ανακατεύουμε τη σοκολάτα με το φυστικοβούτυρο.
Προσθέτουμε και τα κορνφλέικς και ανακατεύουμε καλά. Στην αρχή φαίνονται πολλά τα κορνφλέικς για την ποσότητα που έχουμε αλλά απλώς θέλει καλό ανακάτεμα
Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.
Απλώνουμε το μείγμα εκεί και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και με μια μεμβράνη και αφήνουμε τον κορμό στο ψυγείο για να σφίξει.