Το σκηνικό άκρως χριστουγεννιάτικο. Το πανύψηλο έλατο στολισμένο με χιλιάδες λαμπάκια και γιρλάντες δεσπόζει δίπλα στο τζάκι και τα τραπέζια στο ίδιο κλίμα με ανάλογη διακόσμηση έτοιμα να μας υποδεχθούν για το τελευταίο δημοσιογραφικό κάλεσμα της χρονιάς.

Είναι πατροπαράδοτο πλέον το μεσημεριανό κάλεσμα, όπου οι  προσκεκλημένοι αντάλλαξαν ευχές υπό τους ήχους απαλής ζωντανής μουσικής απολαμβάνοντας το απολαυστικό μενού που ετοίμασαν ο Executive Chef των Ξενοδοχείων, Αστέριος Κουστούδης και ο Chef de Cuisine, Αλέξανδρος Κοσκινάς.