Κάθε χρόνο, λίγο πριν την τελική ευθεία των Χριστουγέννων, στο Tudor Hall Restaurant του King George γίνεται μία δημοσιογραφική συνάντηση καθώς το επιτελείο των ξενοδοχείων θέλει με τον δικό του τρόπο να ευχηθεί καλές γιορτές και να παρουσιάσει δείγματα «γευστικής γραφής» των πιάτων που σερβίρει.
Έτσι και φέτος, σε άκρως εορταστική ατμόσφαιρα οι καλεσμένοι αντάλλαξαν ευχές, γνώρισαν από κοντά το νέο Γενικό Διευθυντή των ξενοδοχείων Hom Parviz κι απήλαυσαν υπό τους ήχους απαλής ζωντανής μουσικής ένα γιορτινό μενού που περιελάμβανε για πρώτο πιάτο: σούπα κουνουπίδι με ψητό χτένι, αμύγδαλα και ανατολίτικα μπαχαρικά. Για κυρίως πιάτο: σιγομαγειρεμένο μοσχάρι συνοδευόμενο από ζυμαρικά γκρατινέ γεμιστά με μανιτάρια και τρούφα, σάλτσα με κατσικίσιο τυρί. Το επιδόρπιο ήταν υφές σοκολάτας με μέλι και ανθό αλατιού και σαντιγί σοκολάτας.
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO PANOULIS. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: HOM PARVIZ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΗ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΙΑΣΙΔΗΣ)