Ο προσωπικός σεφ της Τζένιφερ Λόπεζ, Κέλβιν Φερνάντεζ, μαγειρεύει τις αγαπημένες γεύσεις της και δέχθηκε να πει ποια είναι τα δύο τρόφιμα που απεχθάνεται η Jlo.
Είναι γνωστή η εμμονή της Τζένιφερ Λόπεζ με τη σωστή διατροφή και περνάει δεκαήμερα που δεν τρώει καθόλου υδατάνθρακες και ζάχαρη.
Στα γεύματα που της ετοιμάζει ο σεφ της όμως, δύο πράγματα απαγορεύονται: ο σολομός, επειδή δεν αντέχει την υφή του, και τα μούρα.
“Ξέρω ότι η Τζένιφερ δεν αγαπάει τον σολομό κι έτσι όταν ετοιμάζω πιάτα με σολομό για κάποιο δείπνο με καλεσμένους, για εκείνη φτιάχνω λαβράκι, γλώσσα ή μπακαλιάρο”, είπε Κέλβιν Φερνάντεζ, που δουλεύει για τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.
“Ξέρει ότι ο σολομός έχει θρεπτικά συστατικά, αλλά δεν αντέχει ούτε την υφή, ούτε τη γεύση του”, εξήγησε ο Φερνάντεζ.
Ποια άλλη τροφή δεν αντέχει η Τζένιφερ Λόπεζ; Τα μούρα, τα οποία λατρεύουν όμως τα 12χρονα δίδυμά της, ο Μάξ και η Εμ. “Υπάρχουν πάντα στο ψυγείο της μούρα για τα παιδιά, αλλά στη Τζένιφερ δεν αρέσουν τα φρούτα”, είπε ο προσωπικός της σεφ.
Τι υπάρχει κάθε μέρα στο ψυγείο της Τζένιφερ Λόπεζ
“Ανθρακούχο νερό, φρούτα και λαχανικά, φράουλες, σπανάκι, αγγούρι και σέλινο με τα οποία φτιάχνει smoothies. Τους αρέσει να ξεκινούν τη μέρα τους με έναν πράσινο χυμό. Έχουν επίσης πάντα αυγά και μπέικον από γαλοπούλα”, είπε ο σεφ της Τζένιφερ Λόπεζ και του Άλεξ Ροντρίγκεζ.
Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλει πάντα να έχει έτοιμο φαγητό για την οικογένεια και οι επιλογές της είναι συνήθως υγιεινές. “Συμφωνούν κι οι δύο στις επιλογές που κάνουν στο θέμα της διατροφής τους, είναι ομάδα και τηρούν ότι αποφασίζουν”, είπε ο σεφ τους.
Μπορεί να προσέχει τις διατροφικές της επιλογές, αλλά κάνει και παρασπονδίες. “Μία μέρα μου είπε “Κέλβιν μου σέρβιρες ρύζι κι εγώ της απάντησα..όχι, όχι, σου είχα κοτόπουλο και σαλάτα, εσύ άρπαξες το ρύζι. Εγώ ξέρω τι σου σερβίρω, εσύ μην κοιτάς καν τι σερβίρω στους άλλους”, είπε ο Φερνάντεζ.