Το Beefbar, που κατατάσσεται στα κορυφαία των τοπ εστιατορίων του κόσμου και φιλοξενείτε μέσα στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Pallas, στη Βουλιαγμένη είναι δημιούργημα του ιδιοφυούς entrepreneur Riccardo Giraudi. Το εστιατόριο, που αποτελεί από μόνο του προορισμό, επιστρέφει ανανεωμένο και υπόσχεται βασικά μια μεγάλη ποικιλία από καλό κρέας σε διαφορετικές κοπές, γευστικές εμπειρίες γεμάτες αντιθέσεις, δυναμικές προτάσεις και ατρόμητους συνδυασμούς υλικών.
H street food φιλοσοφία και οι αγαπημένες comfortfood επιλογές προσεγγίζουν με πρωτοτυπία και σεβασμό την αυθεντικότητα της παράδοσης, και συναντούν τις αναπάντεχες προτάσεις και νέες ιδέες του chef Παναγιώτη Ρέτζη.
Το Beefbar Athens εκτός από το αγαπημένο σε όλους dinner menu παρουσιάζει κι ένα ανανεωμένο brunch,που πρωτοπαρουσιάστηκε την περασμένη χρονιά και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις. Όμως οι επιλεκτικοί foodies, φέτος μπορούν να απολαύσουν και το νέο lunch menu από το οποίο δεν λείπουν οι χορτοφαγικές προτάσεις, τα πιάτα με ψάρι και θαλασσινά, αλλά και οι signature comfort foodεπιλογές.
Τέλος από τα menu δεν λείπουν και τα εμπνευσμένα cocktails, που οι θαμώνες μπορούν να απολαμβάνουν στην υπέροχη βεράντα με την εξαιρετική θέα στον Σαρωνικό.