Το σκηνικό μοναδικό καθώς το Natu έχει στηθεί γύρω από τη λιμνούλα με τα νούφαρα, τις ροδιές, τις μυρτιές, τις λεβάντες και τις μπουκαμβίλιες  για να υποδεχθεί  τους λάτρεις της πολυτέλειας και της καλής κουζίνας.

Με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες & ιδιαίτερη αγάπη στη λεπτομέρεια, ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος υπογράφει ένα ανανεωμένο μενού που «παντρεύει» την παραδοσιακή μεσογειακή γεύση με τη σύγχρονη τεχνική και τη διεθνή κουζίνα με το απέριττο προσφέροντας μια all day γαστριμαργική εμπειρία που μείνει αξέχαστη.

Με σεβασμό στο χώρο και τη φιλοσοφία του μουσείου, δημιουργήθηκε μια διαβάθμιση από ζώνες, που ενώνουν αλλά και διαχωρίζουν τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο του Natu, προσφέροντας στον επισκέπτη έναν καμβά για να βιώσει με άπειρους τρόπους τον ζωντανό αυτόν κήπο: από το πρωί για καφέ και brunch μέχρι το βράδυ για δείπνο και cocktails.

Ανάμεσα σε δάφνες, μυρτιές, σχοίνους, ροδιές, λεβάντες και άλλα αρωματικά φυτά της Ελλάδας, μπορείτε να απολαύσετε ένα εξαιρετικό μοσχαρίσιο φιλέτο Black Angus 30 ημερών ωρίμανσης, φρέσκο καλκάνι με miso και πουρέ λευκής μελιτζάνας ή presa από πιστοποιημένο μαύρο χοίρο της Ιβηρικής Χερσονήσου σιγομαγειρεμένο 14 ώρες (sous-vide). Από το νέο menu, δεν λείπουν φυσικά και οι vegan, italian&asian προτάσεις.

Δίπλα στην λίμνη με τα νούφαρα ή κάτω από τον κέδρο του Λιβάνου και τα κυπαρίσσια, τις ελιές και τα πεύκα, μπορείτε να απολαύσετε την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα συνοδεία ενός JaliscoFlower με αυθεντική τεκίλα μπλε αγαύης, αρωματισμένη με φύλλα καφίρ, γήινες και γλυκές νότες μαστίχας, φρέσκο λεμόνι & αρωματικά μπίτερς από σέλερι, ένα δροσιστικό απεριτίφ όπως το αρωματικό Pimm’scup, κλασικά spirits αλλά και λευκό, ερυθρό, ροζέ ή sparkling κρασί από την ανανεωμένη και εμπλουτισμένη winelist.

Στο Natu θα είναι σίγουρα ξεχωριστές οι νύχτες καλοκαιριού στην Αθήνα, αφού αποκτούν διαφορετικό χρώμα, απομακρύνονται από τη πολύβουη κίνηση της πόλης και αφήνουν σιγά-σιγά πίσω τους την κατάσταση των τελευταίων μηνών. Οι επισκέπτες σίγουρα θα πάρουν μια ανάσα αισιοδοξίας με χαμόγελα ελπίδας στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του εστιατορίου, όπου  τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον COVID για την προστασία επισκεπτών και προσωπικού μπορούν να αισθανθούν εκτός από χαλάρωση και ηρεμία αλλά και μοναδικές εκρήξεις στον ουρανίσκο τους.