Ο Arnaud Larher και οι ταλαντούχοι ζαχαροπλάστες του ιστορικού ξενοδοχείου και φέτος υποδέχτηκαν τους καλεσμένους μπροστά σε έναν εντυπωσιακό εορταστικό μπουφέ επιδορπίων! Λαχταριστοί κορμοί με γεύση κάστανο, φουντούκι ή λεμόνι, χριστουγεννιάτικες μπάλες από σοκολάτα με γέμιση από gelifié βατόμουρο και μους σοκολάτας-καραμέλας, χριστουγεννιάτικα δέντρα από σοκολάτα και από τραγανά μακαρόν ταξίδεψαν γευστικά τους παρευρισκόμενους σε ένα γλυκό ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων.

Την παράσταση έκλεψαν ο σοκολατένιος σκούφος του Άγιου Βασίλη με την υπέροχη γέμιση από bavaroise βανίλιας, βατόμουρο και τραγανό sablé αλλά και τα υπέροχα Panettone σε δυο γευστικούς συνδυασμούς σταφίδα – εσπεριδοειδή και κάστανο-σοκολάτα γάλακτος δια χειρός του Pastry Chef Ευγένιου Βαρδακαστάνη.