Κυριακή μεσημέρι, εκεί που «μπερδεύεται» το καλημέρα με το καλησπέρα, με τον ήλιο να λάμπει ψηλά στον αττικό ουρανό και το θερμόμετρο να χτυπάει 20άρια, περάσαμε την πόρτα του Athénée της οδού Βουκουρεστίου, για ένα από τα πιο γευστικά brunch της πόλης, που για το μήνα Φεβρουάριο συνδυάζεται άριστα με τις γλυκές δημιουργίες του pastritect Dimitris Economides.

Τα σαλόνια του Athénée, αλλά και τα εξωτερικά τραπέζια στον όμορφο πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, γέμισαν από όσους θέλησαν να απολαύσουν το Lazy Sunday Brunch menu του chef Νίκου Σκλήρα, με ελκυστικές επιλογές από νόστιμα comfort πιάτα, που περιελάμβανε αυγά σε διάφορες εκδοχές, μίνι χάμπουργκερ, pancakes, φυσικούς χυμούς, ενεργειακά smoothies και φυσικά τα καθιερωμένα Bloody Mary.

Κι όλα αυτά συνδυάστηκαν άριστα με τις, εξαιρετικής γεύσης, γλυκές δημιουργίες του Pastry chef (ή αλλιώς pastritect, από το “pastry” & το “architect”) του  ταλαντούχου Dimitris Economides.

Ήταν τόσο ωραία τα γλυκά που παρουσίασε που δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε. Εμείς δώσαμε «ψήφο εμπιστοσύνης» στο γλυκό με το κάστανο και στο Madame Choux Choux με τραγανή πραλίνα, κρέμα ζαχαροπλαστικής, biskelia-καραμέλα. Ήταν απλώς  συγκλονιστικά! Η συνεργασία του Athénée με τον Dimitris Economides θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 23/2.

Οι Κυριακές στην πόλη έχουν αποκτήσει εξαιρετική γεύση!