Φέρνοντας έναν τροπικό αέρα στο νησί, το εξωτικό σκηνικό του εστιατορίου Hono&Lulu επιστρέφει στην ειδυλλιακή μαρίνα των Σπετσών για να χαρίσει στους επισκέπτες του τις ομορφότερες καλοκαιρινές εμπειρίες.
Ύστερα από την περσινή επιτυχία, ο chef Παναγιώτης Ζώκος, για κάποιους ο «master» στις κοπές κρεάτων, επιστρέφει και μεγαλουργεί μαγειρικά σερβίροντας μια δημιουργική εκδοχή Μεσογειακού comfort food.
Πιάτα όπως το σεβίτσε από ψάρι ημέρας με γάλα τίγρης, το στήθος κοτόπουλου με πουρέ καρότο και φρέσκο ψητό κρεμμύδι αλλά και κλασικές αξίες για τους λάτρεις τους κρέατος όπως η πικάνια και το Rib-Eye, είναι επιλογές που αξίζει κανείς να δοκιμάσει στη Hono&Lulu.
Παράλληλα το menu αναδεικνύεται μέσα από μία εξαιρετικά υψηλής ποιότητας λίστα κρασιών αλλά και με cocktails εμπνευσμένα από την tiki κουλτούρα της Καραϊβικής. Είτε πρόκειται για το παραδοσιακό Mai Tai είτε για το ανατρεπτικό Tropical Bowl, ο Σπύρος Κερκύρας έχει επιμεληθεί μια άκρως εξωτική λίστα με cocktails που δεν θα περάσουν απαρατήρητα.
Αξίζει να σημειωθεί στα μέσα Ιουλίου στην καρδιά του καλοκαιριού, η Hono&Lulu θα πλαισιωθεί από τα μουσικά vibes του μοναδικού DOMINO, ο οποίος θα δίνει live performances που θα ξεσηκώσουν το κοινό για χορό παρατείνοντας μουσικά της βραδιά και μετατρέποντας την tiki εμπειρία σε ένα ξέφρενο πάρτυ.
Info:
Hono&Lulu
Παλιό Λιμάνι, Σπέτσες