Ο ανατρεπτικός και αγαπημένος pastry chef, Ευάγγελος Χασιώτης παρουσιάζει αύριο στο Ecali Club την τρίτη του collection με βάση τη σοκολάτα. Το υλικό που λατρεύει και ξέρει να αναδεικνύει. Αυτή τη φορά, ο Ευάγγελος Χασιώτης, θα δημιουργήσει μπροστά στους καλεσμένους ένα γλυκό από σοκολάτα που στην επιφάνειά του θα υπάρχει επικάλυψη χρυσού 23,7 καρατίων! Παράλληλα στο μπουφέ, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και σοκολατάκια με τον ίδιο χρυσό των 23,7 καρατίων αλλά και αφράτους μπεζέδες διακοσμημένους πάλι με χρυσό. Κι όλα αυτά θα συνοδεύονται με prosecco.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Γιάννης Γεωργακάκης, διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΑΛΗ ΑΕ και θα ακολουθήσει party με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου στα decks.
Η αυριανή παρουσίαση αποτελεί την τρίτη κατά σειρά collection του Ευάγγελου Χασιώτη. Η αρχή έγινε το 2014 με τη συνεργασία που είχε ο διάσημος pastry chef με τον σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια, όταν στη φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε συνδύασαν τη ζαχαροπλαστική με την υψηλή ραπτική. Η συνέχεια έγινε φέτος το καλοκαίρι με την καλοκαιρινή του custom made συλλογή σοκολάτας όταν στην πισίνα του Ecali Club, παρουσίασε τη «Σοκολατένια Γυναίκα στο Βυθό».
Ο Ευάγγελος Χασιώτης το 2017, το 2018 και το 2019, κέρδισε το βραβείο Pastry Chef της χρονιάς, και αναφέρεται πλέον στον χώρο ως ο pastry chef που κατάφερε να επαναλανσάρει τη σοκολάτα ως «γλυκιά μόδα».