Για περισσότερες από δύο δεκαετίες το Δειπνοσοφιστήριο Catering υπηρετεί την υψηλή γαστρονομία και την τέχνη της καλής ζωής, με σταθερή ποιότητα στις δημιουργίες του και φυσικά στην ποιότητα του.
Είναι δε, παρών σε κάθε ξεχωριστό γεγονός τόσο των ιδιωτικών εκδηλώσεων όσο και των δημοσιών.
Με υλικά όπως η υψηλή ποιότητα, η αστείρευτη δημιουργικότητα και η φαντασία, χαρισματικοί άνθρωποι όπως ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, υπογράφουν μια κουζίνα που αγγίζει την ψυχή και φυσικά και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Εργαλεία του Δειπνοσοφιστήριον είναι γνώση τόσο της παράδοσης όσο και των διεθνών τάσεων της παγκόσμιας γαστρονομίας. Μαζί λοιπόν με σκληρή δουλειά έφεραν το Catering στην κορυφή των προτιμήσεων.
Και συνεχίζει την ανοδική του πορεία με καινοτόμες ιδέες, καλλιέργεια και νεανική ορμή. Υλοποιεί το φιλανθρωπικό έργο και τις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης, εκσυγχρονίζοντας παράλληλα το πρόσωπο της εταιρείας σε κάθε τομέα.
Η Μαριαλένα Χριστοφιλέα εφαρμόζει το πρόγραμμα Ε.Κ.Ε. «Περίσσευμα Καρδιάς», ο Πάνος Καψάλης υλοποιεί τη στρατηγική συνεργασία με το Εκάλη Club και οι Χρήστος Καψάλης και Γιώργος Χριστοφιλέας έχουν αναλάβει την περαιτέρω εξέλιξη του τομέα των εκδηλώσεων, που φέρνουν εις πέρας νέα στρατηγικά projects της εταιρείας.
Κι όλα αυτά τα κάνουν με αγάπη, πάθος και όρεξη για δημιουργία με κύριο μέλημα την άριστη παροχή υπηρεσιών.
(Στη φωτογραφία: Χρήστος Καψάλης, Μαριαλένα Χριστοφιλέα, Παναγιώτης Καψάλης, Γιώργος Χριστοφιλέας)